Un bărbat cu permisul suspendat a intrat într-o audiere online la instanţă în timp ce conducea

  • Un american cu permisul suspendat a intrat într-o audiere online în timp ce conducea.
  • Judecătorul a observat că bărbatul se afla la volan şi s-a declarat uluit de situaţie.
  • Şoferul este judecat tocmai pentru conducere cu permisul suspendat.
Urmărește
587 afișări
Imaginea articolului Un bărbat cu permisul suspendat a intrat într-o audiere online la instanţă în timp ce conducea

Un bărbat cu permisul suspendat a intrat într-o audiere online la instanţă în timp ce conducea

Şoferul a intrat în şedinţa de judecată în timp ce conducea o maşină. El urma să fie audiat online de un judecător din statul american Michigan, potrivit BBC.

Acesta s-a declarat surprins de faptul că bărbatul se afla la volan deoarece era judecat tocmai pentru conducere cu permisul suspendat.

Judecătorul l-a întrebat pe bărbat dacă se află la volan şi acesta i-a răspuns că va opri imediat maşina, în parcarea cabinetului medicului său.

„Nici nu ştiu de ce ar face asta”, i-a spus judecătorul avocatului şoferului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici