Un bărbat german, pus sub acuzaţie pentru tentativă de şantaj asupra lui Cindy Crawford

Un bărbat german în vârstă de 26 de ani a fost pus sub acuzaţie pentru tentativă de şantaj asupra fostului top model Cindy Crawford, a anunţat, marţi, parchetul din Stuttgart (Germania.

64 afișări
Imaginea articolului Un bărbat german, pus sub acuzaţie pentru tentativă de şantaj asupra lui Cindy Crawford

Un bărbat german, pus sub acuzaţie pentru tentativă de şantaj asupra lui Cindy Crawford (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Edis Kayalar a încercat să o şantajeze pe Cindy Crawford şi pe soţul acesteia, omul de afaceri Rande Gerber, ameninţându-i că va publica o fotografie a fetiţei lor, legată de scaun şi purtând un căluş.

Potrivit anchetatorilor, fotografia a fost făcută de bona fetiţei, pe atunci în vârstă de şapte ani, în timp ce se juca de-a "hoţii şi vardiştii". Edis Kayalar a luat această fotografie de la bonă, cu care avea o relaţie. Bărbatul a contactat apoi cuplul Crawford-Gerber, solicitând 100.000 de dolari şi ameninţând că, în caz contrar, va publica această fotografie.

Kalayar, expulzat din Statele Unite ale Americii şi trimis în Germania, în 2009, s-a predat poliţiei germane pe 16 noiembrie 2009, recunoscându-şi faptele.

Crawford a divorţat de actorul Richard Gere în 1995. În 1998, ea s-a căsătorit cu Rande Gerber, cu care are doi copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici