Un bărbat şi-a dat ultima suflare într-o competiţie bizară, după ce i-a promis partenerei că va rezista mai multe partide de amor

Un bărbat din Nigeria a murit în timpul unei competiţii sexuale cu o femeie, el lăudându-se că poate să ducă multe partide de sex.

8494 afișări
Imaginea articolului Un bărbat şi-a dat ultima suflare într-o competiţie bizară, după ce i-a promis partenerei că va rezista mai multe partide de amor

Un bărbat şi-a dat ultima suflare într-o competiţie bizară, după ce i-a promis partenerei că poate să reziste mai multe partide de amor

Bărbatul mort, identificat ca Davy, a murit în timpul celei de-a 7-a partidă, el prăbuşidu-se pe partenera sa pe nume Loveth, arată publicaţia pulse.com.gh.

Competiţia s-a desfăşurat la un hotel din oraşul Lagos, după o dezbatere aprinsă despre cine poate să ducă cele mai multe runde. În timp ce Davy susţinea că are suficiente puteri pentru a termina întrecerea, ea a insistat că bărbatul nu ar putea să-i facă faţă. Ba, mai mult, Davy a crezut atât de mult că va câştiga, încât a pariat 50.000 de naire nigeriene (echivalentul a 150 de dolari), ceea ce ar fi motivat-o pe partenera lui şi mai mult.

Imediat după cea de-a 6 rudă, Davy s-a prăbuşit şi a murit pe femeie. Loveth s-a speriat şi a strigat după managerul hotelului pentru a primi ajutor. Cel din urmă a chemat şi poliţia. Oamenii legii au preluat corpul decedatului şi au reţinut-o pe femeie pentru a o audia.

Sursa citată menţionează că autopsia o să determine pedeapsa pe care o va primi femeia, în cazul în care aceasta va fi găsită vinovată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici