Un bucătar celebru interzice accesul veganilor în restaurantul său. Care ar fi motivul

  • John Mountain a „interzis” accesul veganilor în restaurantul său după ce ar fi primit o recenzie negativă din partea unui client care a criticat lipsa opţiunilor pe bază de plante.
  • Bucătarul spune că decizia de a interzice accesul veganilor în restaurantul din Perth, Australia, s-a datorat unor „motive de sănătate mintală”.
1449 afișări
Imaginea articolului Un bucătar celebru interzice accesul veganilor în restaurantul său. Care ar fi motivul

Un bucătar celebru a „interzis” accesul veganilor în restaurantul său după ce ar fi primit o recenzie negativă din partea unui client care a criticat lipsa opţiunilor pe bază de plante, scrie The Independent, citat de Aleph News.

Marţi, Chef John Mountain a scris pe pagina de Facebook a restaurantului său Fyre că localul nu va mai servi mâncare vegană. Potrivit lui Mountain, decizia de a interzice accesul veganilor în restaurantul din Perth, Australia, s-a datorat unor „motive de sănătate mintală”.

„Din păcate, niciun vegan nu mai putea veni de acum la Fyre (din motive de sănătate mintală)”, scrie în postarea de pe pagina de Facebook a restaurantului. „Vă mulţumim pentru înţelegere”.

Decizia ar fi fost luată în urma unei recenzii postate de un client vegan, Chef Mountain declarând pentru PerthNow că un client l-a contactat pentru a-l întreba dacă există opţiuni vegane la restaurant şi că i-a promis că o va primi.

„O tânără m-a contactat şi mi-a spus că va veni la restaurant… şi m-a întrebat dacă există opţiuni vegane”, a spus el. „A fost singurul meu neajuns… Am spus că voi rezolva, am spus că avem gnocchi, legume… şi asta a fost tot.”

Presupusa interdicţie a restaurantului faţă de vegani vine după ce, recent, un proprietar vegan din New York City a devenit viral după ce a cerut ca în clădire să locuiască doar chiriaşii care urmează o dietă bazată pe plante.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici