Un câine din Pennsylvania a mâncat bancnote în valoare de 4.000 de dolari

Un câine din Pennsylvania a mâncat bancnote în valoare de 4.000 de dolari. Stăpânii săi au aşteptat ca animalul să elimine hârtia pe cale naturală, apoi au reasamblat bancnotele şi s-au adresat băncii, potrivit Sky News.

227 afișări
Imaginea articolului Un câine din Pennsylvania a mâncat bancnote în valoare de 4.000 de dolari

Câinele, în vârstă de şapte ani din rasa Goldendoodle, a mâncat bancnote de 100 de dolari şi 50 de dolari. Animalul a găsit banii pe care stăpânii săi îi lăsase în bucătărie pentru a plăti grădinarii.

Oamenii au decis să recompună bancnotele din resturile rămase în bucătărie sau din cele eliminate de animal pe cale naturală.

După ce resturile au fost curăţate, stăpânii câinelui s-au adresat băncii. Aceasta a acceptat să-i despăgubească pe oameni pentru bancnotele deteriorate pe care se mai vedea seria. Se pare că cel puţin 3.550 de dolari au fost astfel recuperaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici