Un cascador a intrat în comă după un accident petrecut în timpul filmărilor pentru "The Hangover 2"

Un cascador australian a intrat în comă după un accident petrecut în timpul filmărilor pentru comedia "The Hangover 2/ Marea mahmureală 2", care au loc în aceste zile în Thailanda, informează contactmusic.com.

10 afișări
Imaginea articolului Un cascador a intrat în comă după un accident petrecut în timpul filmărilor pentru "The Hangover 2"

Un cascador a intrat în comă după un accident petrecut în timpul filmărilor pentru "The Hangover 2" (Imagine: www.screenrant.com)

Cascadorul australian Scott McLean a fost internat de urgenţă, pe 17 decembrie, într-o clinică din Bangkok, potrivit cotidianului Sydney Daily Telegraph.

Potrivit presei australiene, două automobile care circulau cu mare viteză s-au ciocnit frontal pe o stradă din Bangkok, în timpul unei cascadorii ce făcea parte din scenariul acestui film. Din cauza rănilor suferite, cascadorul australian a intrat în comă.

"The Hangover 2" îi va aduce din nou împreună pe marile ecrane pe Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Ed Helms şi Justin Bartha, care au interpretat în filmul din 2009 rolurile a patru prieteni plecaţi într-o călătorie plină de peripeţii la Las Vegas, pentru a organiza o petrecere a burlacilor. În continuarea acestei comedii, care a avut un imens succes de casă - încasări de 467,4 milioane de dolari pe plan mondial -, acţiunea se va petrece la Bangkok. Todd Phillips va asigura şi de această dată regia filmului.

Bill Clinton va avea o apariţie episodică, jucându-şi propriul rol.

Pelicula "The Hangover 2" va fi lansată pe marile ecrane pe 26 mai 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici