Un copil care se juca cu prietenii a călătorit 3.000 de kilometri într-un container

Un copil care se juca cu prietenii lui a călătorit 3.000 de kilometri, timp de 5 zile, din Bangladesh în Malaezia, după ce a adormit într-un container.

1775 afișări
Imaginea articolului Un copil care se juca cu prietenii a călătorit 3.000 de kilometri într-un container

Băiatul a fost găsit într-un container de pe o navă ce a plecat din Chittagong, Bangladesh, pe 12 ianuarie, şi a parcurs aproape 3.000 de kilometri, până în Malaezia.

Nava a ajuns în port pe 15 ianuarie şi a început să descarce pe 17 ianuarie. Astfel, băiatul a stat 5 zile închis în container, înainte de a fi eliberat.

Iniţial, autorităţile au bănuit că este victima unei reţele de trafic de persoane, apoi însă băiatul a povestit că se juca cu prietenii săi şi s-a ascuns într-un container gol. A adormit, iar când s-a trezit, a găsit uşa încuiată, conform marineinsight.com.

Un docher din Malaezia l-a găsit după ce a auzit bătăi în uşa unui container descărcate de pe o navă.

Băiatul este cunoscut doar sub numele de "Fahim".

"Nu mai facem anchetă cu privire la traficul de persoane, deoarece investigaţiile au arătat că băiatul a intrat în container, a adormit şi a ajuns mai târziu aici", a declarat ministrul de interne Datuk Serif Saifuddin Nasution Ismail Saifud, potrivit nst.com.

Saifuddin a declarat că băiatul a fost examinat de medici, deoarece avea febră, şi a primit tratament, apoi a fost retrimis în Bangladesh.

Pe reţelele de socializare a devenit viral un videoclip care îl arăta pe copilul din Bangladesh găsit într-un container din Portul Klang, Malaezia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici