Un cunoscut designer de pantofi, despre Anne Hathaway: "O anonimă. Nici măcar nu-mi amintesc de ea"

Un cunoscut designer de pantofi a declarat într-un interviu recent că, deşi Anne Hathaway este o actriţă drăguţă şi minunată, chipul acesteia este unul care nu rămâne în memorie, descriind-o drept "anonimă".

1473 afișări
Imaginea articolului Un cunoscut designer de pantofi, despre Anne Hathaway: "O anonimă. Nici măcar nu-mi amintesc de ea"

Anne Hathaway (Imagine: AFP/Mediafax Foto)

Designerul Manolo Blahnik, în vârstă de 70 de ani, a declarat pentru revista Interview: "Anne Hathaway... Drăguţă? Da. Actriţă minunată? Da. Dar nici măcar nu-mi amintesc de ea. De ce se face atâta tam-tam în legătură cu ea?", informează dailymail.co.uk.

Blahnik a mai spus că nu-şi aduce aminte nici de chipul Amandei Seyfried, colega de distribuţie a lui Hathaway din musicalul nominalizat la Oscar "Les Miserables". "Nici măcar nu o ştiu pe Amanda Seyfried. Sunt toate la fel", a mai spus acesta.

Singura actriţă contemporană care l-a impresionat pe celebrul designer este, totuşi, Julia Roberts, despre care spune că arată "deosebit". De asemenea, el a spus despre Salma Hayek că arată bine, este "dulce, frumoasă".

Spaniolul Manuel "Manolo" Blahnik Rodríguez este un designer de pantofi extrem de celebru, fondatorul brandului care îi poartă numele. Creaţiile sale exclusiviste sunt purtate de vedete din lumea întreagă.

Actriţa americană Anne Hathaway a fost apreciată de critici şi de public pentru rolul din "Rachel se mărită/ Rachel Getting Married", de Jonathan Demme, pentru care a fost nominalizată, în 2009, la Oscar. Actriţa a jucat, de asemenea, în "Diavolul se îmbracă de la Prada" şi în "Brokeback Mountain". Actriţa a putut fi văzută pe marile ecrane în 2010 în filmul "Dragoste şi alte dependenţe/ Love and Other Drugs", în care joacă alături de Jake Gyllenhaal, dar şi în animaţia "Alice în Ţara Minunilor/ Alice in Wonderland", de Tim Burton, în care a jucat rolul Reginei Alba. În 2011, actriţa a asigurat vocea personajului Jewel din animaţia de mare succes "Rio" şi a jucat rolul Fantine din filmul "Les Miserables", regizat de Tom Hooper. Pentru acest rol, actriţa a fost nominalizată la Oscar, gala urmând să aibă loc duminică seară, la Los Angeles.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici