Un cuplu de hoţi dă "ţepe" în serie la restaurante luxoase din Londra

Angajaţii unui restaurant luxos din Londra s-au declarat uimiţi şi şocaţi de doi tineri aparent înstăriţi care, după ce au cinat în local şi au comandat inclusiv şampanie roz, s-au ridicat senini şi au plecat fără să plătească, relatează The Guardian.

36 afișări
Imaginea articolului Un cuplu de hoţi dă "ţepe" în serie la restaurante luxoase din Londra

Un cuplu de hoţi dă "ţepe" în serie la restaurante luxoase din Londra (Imagine: lautrepied.co.uk)

Bărbatul şi femeia, amândoi îmbrăcaţi elegant, au cinat la restaurantul L'Autre Pied dintr-un cartier al Londrei, comandând trei feluri de mâncare şi două sticle de şampanie, dintre care una de şampanie roz.

Nota de plată, în valoare de peste 570 de lire, a fost caracterizată de chelneri drept "rezonabilă", având în vedere preţurile restaurantului.

Însă când tinerii au ieşit în afara restaurantului sub pretextul de a fuma o ţigară, lâsând desertul neatins pe masă, chelnerii au realizat că aceştia nu se mai întorc.

Cazul este cu atât mai intrigant cu cât cei doi au rezervat masa pe numele Lupin - după personajul fictiv Arsene Lupin din cărţile lui Maurice LeBlanc, un gentleman hoţ.

Incidente similare s-au înregistrat la mai multe restaurante din Londra, astfel că poliţiştii suspectează că au de-a face cu hoţi în serie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici