Un cuplu englez creşte 28 de şobolani în propria casă

Kevin şi Kate Rattray sunt căsătoriţi şi au amenajat în propria casă o cameră specială pentru 28 de animale de companie.

20 afișări
Imaginea articolului Un cuplu englez creşte 28 de şobolani în propria casă

Un cuplu englez creste 28 de sobolani in propria casa (Imagine: www.apropo.ro)

Pentru cei mai mulţi dintre noi, prezenţa şobolanilor în casă ar presupune adoptarea unor măsuri urgente, cum ar fi apelarea serviciilor de deratizare.

Nu este cazul unui cuplu din Leeds, Anglia, care a colecţionat 28 de şobolani, pe care i-au lăsat să zburde într-o cameră special amenjată din locuinţa lor.

Citeşte mai multe despre cuplul care creşte 28 de şobolani pe www.apropo.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici