Un cuplu francez care avea 160 de pisici şi câini a primit interdicţia de a ţine animale de companie

  • Un cuplu francez a primit interdicţia de a ţine animale de companie.
  • De asemenea, francezii au fost obligaţi să plătească peste 150.000 de euro unei organizaţii pentru protecţia animalelor.
  • Deciziile au fost luate după ce autorităţile au găsit în locuinţa lor peste 160 de pisici şi câini.
4647 afișări
Imaginea articolului Un cuplu francez care avea 160 de pisici şi câini a primit interdicţia de a ţine animale de companie

Un cuplu francez care avea 160 de pisici şi câini a primit interdicţia de a ţine animale de companie

Un cuplu francez a primit o condamnare la un an cu suspendare pentru ţinerea a zeci de animale în condiţii improprii, potrivit BBC.

Cuplul, din Nisa, avea 159 de pisici şi şapte câini într-un apartament de 80 mp. Unele animale erau bolnave, deshidratate, sufereau de malnutriţie sau erau infectate cu paraziţi.

Judecătorul a stabilit ca femeia de 68 de ani şi bărbatul de 52 de ani să primească o interdicţie permanentă de a păstra animalele de companie. De asemenea, ei au fost obligaţi să plătească mai mult de 150.000 de euro către organizaţii de caritate şi părţi civile pentru drepturile animalelor.

Cuplul a mai fost anchetat în 2014 pentru că locuia într-o garsonieră de 18 mp cu 13 pisici şi un câine.

O evaluare psihiatrică a stabilit că femeia are „sindromul Noah”, care se manifestă ca o nevoie psihologică de a salva animalele, chiar şi atunci când nu se poate face acest lucru în mod corespunzător.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici