Un DETALIU legat de mâinile Reginei Elizabeth stârneşte îngrijorare în rândul admiratorilor

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii a fost fotografiată cu o mână învineţită la un eveniment privat, fapt care a stârnit îngrijorare în rândul admiratorilor, potrivit The Mirror.

5731 afișări
Imaginea articolului Un DETALIU legat de mâinile Reginei Elizabeth stârneşte îngrijorare în rândul admiratorilor

Regina Elizabeth, fotografiată cu o mână învineţită

În fotografiile făcute publice din timpul unei audienţe private care a avut loc pe 28 februarie, la palatul Buckingham din Londra şi la care au participat regina Rania şi regele Abdulah al II-lea ai Iordaniei, Elizabeth a II-a apare având o mare pată vânătă pe dosul mâinii drepte.

Imaginea a stârnit îngrijorare, potrivit numeroaselor mesaje publicate pe reţelele de socializare online.

Medici au explicat pentru publicaţia britanică The Mirror că vânătaia ar fi putut fi produsă de o lovitură minoră.

Jurnaliştii britanici susţin că regina, în vârstă de 92 de ani, ar putea fi mai predispusă la vânătăi mai ales după o operaţie de cataractă pe care a suferit-o anul trecut.

De asemenea, medicii au explicat pentru The Mirror că, odată cu înaintarea în vârstă, o parte din ţesutul adipos de sub piele, care protejează de lovituri, dispare.

Alte motive ar fi un efect secundar al unei injecţii sau medicamentele pentru subţierea sângelui.

Reprezentanţii palatul Buckingham, reşedinţa oficială a reginei, nu au dorit să comenteze asupra acestui subiect.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici