Un film despre fondatorul trupei Chippendales va fi regizat de Tony Scott

Regizorul Tony Scott va regiza un film despre ascensiunea şi prăbuşirea fondatorul trupei Chippendales, Steve Banerjee, care a fost dominat de excese şi ambiţii după ce clubul de striptease masculin a devenit un adevărat fenomen în anii 1980, informează Variety.com.

23 afișări
Imaginea articolului Un film despre fondatorul trupei Chippendales va fi regizat de Tony Scott

Un film despre fondatorul trupei Chippendales va fi regizat de Tony Scott (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Scenariul proiectului va fi scris de Lisa Schrager, scenarista filmului despre Heidi Fleiss - "Pay the Girl" -, cu Nicole Kidman în rolul principal şi a filmului "Gangsta Bitches". Lisa Schrager va adapta un scenariu original scris de Rodney Sheldon.

Cu o tonalitate similară celei din "Iubire adevărată / True Romance" (1993) regizat tot de Tony Scott, noul proiect cinematografic descrie incredibila ascensiune şi prăbuşire a lui Steve Banerjee, care a ajuns de la simplu angajat dintr-o benzinărie din Culver City să conducă un club de noapte exclusivist care s-a transformat apoi în brandul Chippendales.

După ce a angajat un coregraf pentru a şlefui puţin trupa de dansatori masculini pe care o conducea, Steve Banerjee a devenit extrem de bogat, dar şi exagerat de ambiţios şi paranoic. Banerjee a angajat un ucigaş plătit pentru a-l asasina pe acel coregraf, după ce negocierile cu acesta s-au împotmolit. După ce a fost arestat, Steve Banerjee a murit în închisoare, în timp ce aştepta începerea procesului.

Tony Scott, născut în 1944, este regizor de film britanic, la fel ca şi fratele său mai mare, Ridley Scott. Din filmografia lui Tony Scott fac parte producţii precum "Top Gun" (1986), "Poliţistul din Beverly Hills II" (1987), "Zilele Tunetului / Days of Thunder " (1990), "Ultimul samaritean / The Last Boy Scout" (1991), "Valul ucigaş / Crimson Tide" (1995), "Inamicul statului / Enemy of the State" (1998), "Spioni de elită / Spy Game" (2001), "Pus pe jar / Man on Fire" (2004) şi "Dincolo de trecut / Déjà Vu" (2006).

După "123 S-a furat un tren / The Taking of Pelham 1 2 3", lansat de Columbia Pictures pe 12 iunie, Tony Scott va colabora pentru a cincea oară cu actorul Denzel Washington la thrillerul "Unstoppable", produs de 20th Century Fox şi care urmează să fie lansat în 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici