Un film inspirat de jocul "LEGO" va fi produs de studiourile Warner Bros

Un lungmetraj, inspirat de celebrele cărămizi ale jocului danez "LEGO", urmează să fie produs de studiourile Warner Bros., informează allocine.fr.

26 afișări
Imaginea articolului Un film inspirat de jocul "LEGO" va fi produs de studiourile Warner Bros

Un film inspirat de jocul "LEGO" va fi produs de studiourile Warner Bros

Scenariştii şi producătorii americani lucrează deja la acest proiect, despre care se spune că va prezenta aventura unei familii, în care scenele reale, filmate live, se vor amesteca cu cele artificiale, create în laboratoarele de animaţie ale studiourilor Warner Bros.

Succesul peliculelor "Transformers: Răzbunarea celor învinşi" şi "G.I. Joe: Ascensiunea Cobrei", lansate în această vară, i-a determinat pe directorii Warner Bros. să realizeze o adaptare cinematografică a jocului LEGO, care a bucurat copilăria multora dintre spectatori.

Această idee există de mai mulţi ani, însă nu a beneficiat niciodată de condiţii de producţie suficient de solide pentru realizarea unui lungmetraj. Amestecând actori adevăraţi cu imagini create pe computer, acţiunea acestui film va prezenta aventurile prin care trece o familie care trăieşte într-o lume LEGO.

Produs de Dan Lin, producătorul peliculei "Sherlock Holmes" de Guy Ritchie, şi scris de Dan şi Kevin Hageman, acest proiect original nu are încă stabilită o dată de începere a filmărilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici