Un fost membru al trupei Abba suferă de pierderi de memorie (Video)

În timp ce o nouă generaţie descoperă Abba cu ajutorul filmului de succes "Mamma Mia!", cu Meryl Streep şi Pierce Brosnan în rolurile principale, unul dintre foştii membri ai formaţiei, Bjorn Ulvaeus, a dezvăluit că suferă de pierderi de memorie, potrivit thisislondon.co.uk.

1201 afișări
Imaginea articolului Un fost membru al trupei Abba suferă de pierderi de memorie (Video)

Un fost membru al trupei Abba suferă de pierderi de memorie (Imagine: Mediafax/AFP)

Bjorn Ulvaeus a declarat că nu îşi poate aminti nici măcar de momentul în care Abba a câştigat concursul Eurovision, în 1974, cu piesa "Waterloo", datorită căreia formaţia a devenit celebră în toată lumea.

"E ca şi cum nici nu aş fi fost acolo", a declarat celebrul artist, în vârstă de 58 de ani.

Ulvaeus a compus, împreună cu un alt membru al trupei, Benny Andersson, coloana sonoră pentru musicalul "Mamma Mia!", a cărui versiune pentru marile ecrane a fost lansată de curând şi care a readus în lumina reflectoarelor trupa ABBA.

Ulvaeus spune că nu poate să îşi amintească anumite momente din viaţa sa. Acesta a apelat chiar şi la hipnoză, în încercarea de a găsi o cale de a scăpa de pierderile de memorie.

Compozitorul, care a divorţat de cântăreaţa blondă a trupei, Agnetha Faltskog, în 1980, este în prezent căsătorit cu o jurnalistă suedeză, Lena Kallersjo. Ulvaeus a declarat că s-a uitat pe fotografiile vechi şi pe filmări pentru a-şi aminti momente din viaţa sa.

Printre cele mai cunoscute cântece ale formaţiei Abba se numără "Money, Money, Money", "Dancing Queen" şi "Mamma Mia".

Trupa, care a vândut peste 400 de milioane de albume în toată lumea, s-a destrămat în 1980.

Waterloo

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici