Un fotomodel celebru anunţă naşterea celui de-al patrulea copil

Fotomodelul Miranda Kerr anunţă naşterea celui de-al patrulea copil. Fostul model Victoria's Secret a născut prima dată în urmă cu 13 ani. Miranda Kerr are 40 de ani.

3953 afișări
Imaginea articolului Un fotomodel celebru anunţă naşterea celui de-al patrulea copil

Un fotomodel celebru anunţă naşterea celui de-al patrulea copil

Australianca spune că „se simte atât de binecuvântată” după naşterea celui de-al patrulea fiu, care a fost numit Pierre, potrivit Sky News. Kerr, care este căsătorită cu directorul executiv al Snapchat, Evan Spiegel, a anunţat că este însărcinată în septembrie.

Australiana a născut primul ei fiu, Flynn, în 2011. Tatăl lui Flynn este celebrul actor Orlando Bloo cu care Kerr a fost căsătorită în perioada 2010-2013.

Miranda Kerr s-a căsătorit cu Spiegel în mai 2017, iar în 2018 s-a născut primul lor copil.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici