Un iaht, cu vulcan şi insule plutitoare, a fost creat de designerii britanici

Un super iaht exclusivist, ce are la bord un vulcan care "erupe" şi o cascadă ce se varsă în piscină şi este dotat cu "insule" exotice plutitoare, a fost creat de o firmă specializată din Marea Britanie şi urmează să ajungă pe piaţă.

209 afișări
Imaginea articolului Un iaht, cu vulcan şi insule plutitoare, a fost creat de designerii britanici

Un iaht, cu vulcan şi insule plutitoare, a fost creat de designerii britanici (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Ambarcaţiunea uriaşă poartă numele de "'Tropical Island Paradise" şi semnătura companiei Yacht Island Design din Derbyshire. Nu are încă un preţ, dar face furori printre constructorii de nave, prin designul său unic, potrivit dailymail.co.uk.

Iahtul, la bordul căruia pot călători numai 10 persoane, pe lângă personal, este dotat şi cu un elicopter. Pe punte, se află şi o plajă şi un bar imens amenajat în spatele unor căsuţe.

Directorul de creaţie al companiei care a creat nava, Rob McPherson, spune că designul a fost gândit în jurul conceptului de paradis insular izolat, inspirat de Caraibe, Oceanul Indian şi Polinezia.

În interiorul vulcanului se află un cinematograf, o bibliotecă, camere cu jocuri, o sală de fitness, un spa şi apartamente VIP.

Cei care vor porni în croaziere pe acest iaht pot părăsi puntea pentru a naviga pe "insule" plutitoare, pe care vor regăsi palmieri şi şezlonguri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici