Video Un indian s-a însurat cu o căţea pentru a scăpa de un blestem

Un ţăran indian s-a căsătorit cu o căţea în speranţa că va scăpa de un blestem pe care l-a dobândit în urmă cu 15 ani, când a omorât doi câini, informează, miercuri, AFP.

3 afișări

Selvakumar, în vârstă de 34 de ani, din statul indian Tamil Nadu, este convins că este urmărit de ghinion după ce a ucis doi câini pe plantaţia sa de orez şi le-a agăţat trupurile de un copac. La câteva zile după incident, bărbatul a întâmpinat dificultăţi de vorbire, nu mai auzea bine şi nu mai putea merge.

Medicii nu au găsit nicio explicaţie ştiinţifică, însă un astrolog l-a asigurat pe ţăran că spritele câinilor pe care i-a omorât îl bântuie şi că aceştia l-au blestemat. Blestemul va înceta doar dacă bărbatul se va căsători cu o căţea, a adăugat astrologul.

După ce a căutat mult timp "soţia ideală", Selvakumar a ales în final o căţea corcitură de patru ani, pe nume Selvi, care i-a fost prezentată de un prieten. Căsătoria a avut loc duminică într-un sat din Tamil Nadu.

Selvi a fost îmbrăcată într-un sari şi împodobită cu flori. Femeile din sat au dus căţeaua la templu, unde un preot hindus a efectuat căsătoria religioasă.

Selvi a încercat să fugă, însă a fost readusă în braţele "soţului" ei, potrivit presei locale.

"Câinele are scopul de a îndepărta blestemul. Apoi Selvakumar are de gând să îşi găsească o soţie adevărată", a explicat un prieten al bărbatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici