Un invitat la o nuntă le-a cerut mirilor darul înapoi. Cum s-a ajuns la această situaţie stânjenitoare

O mireasă a fost complet şocată atunci când unchiul soţului ei i-a trimis un mesaj mai puţin obişnuit, la câteva luni după nuntă. Bărbatul le-a cerut mirilor să returneze o mare parte din suma primită drept cadou, relatează Daily Mirror.

1213 afișări
Imaginea articolului Un invitat la o nuntă le-a cerut mirilor darul înapoi. Cum s-a ajuns la această situaţie stânjenitoare

Un invitat la o nuntă le cere mirilor darul înapoi. Cum s-a ajuns la această situaţie ruşinoasă

Mireasa a distribuit povestea sa pe Facebook, spunând că a fost foarte suprinsă dar fericită când a deschis plicul de la unchiul soţului ei şi a văzut un cec pentru 160 de lire.

La trei luni după ceremonie însă, cei doi proaspăt căsătoriţi au primit un telefon de la unchiul ”generos”, bărbatul explicându-le că a făcut o greşeală, iar cecul ar fi trebuit să fie pentru 16 lire.

În postarea distribuită pe reţeaua de socializare, femeia spune că este sigură de faptul că bărbatul nu are probleme cu banii. În plus, soţia bărbatului este şi ea furioasă după cele întâmplate.

Cei doi soţi s-au enervat aşa de tare încât au decis să returneze întreaga sumă.

Acest caz este doar unul din o multitudine de astfel de incidente. Săptămâna trecută, o mireasă a devenit virală pe reţelele de social media după ce a anunţat că nu va servi deloc mâncare la nunta sa, pentru a face economie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici