Un joc video inspirat de Barack Obama, lansat în ziua învestirii sale la Casa Albă

Un joc video în care utilizatorii se vor confrunta cu o serie de provocări pentru a ajunge la Casa Albă va fi lansat pe 20 ianuarie, zi în care Barack Obama va fi învestit în funcţia de preşedinte al Statelor Unite, informează Reuters.

25 afișări
Imaginea articolului Un joc video inspirat de Barack Obama, lansat în ziua învestirii sale la Casa Albă

Un joc video inspirat de Barack Obama, lansat în ziua învestirii sale la Casa Albă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jocul este inspirat de sarcinile dificile pe care Barack Obama trebuie să le ducă la bun sfârşit după ce va prelua Biroul Oval.

Jocul "Commander in Chief" va fi lansat pe piaţă de Eversim şi include o hartă a lumii tridimensională, concurenţii trebuind să aleagă un guvern care să facă faţă provocărilor reprezentate de probleme de la terorism până la criza economică.

Jocul va fi disponibil în mai multe ţări din lume, inclusiv în Spania, unde este comercializat sub numele "Yo Presidente".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici