Un lungmetraj dedicat lui Hello Kitty, în pregătire la Hollywood

Un lungmetraj dedicat celebrului personaj japonez Hello Kitty este în pregătire la Hollywood, după ce studioul New Line Cinema, deţinut de Warner Bros, a achiziţionat drepturile de la compania Sanrio, potrivit Associated Press.

68 afișări
Imaginea articolului Un lungmetraj dedicat lui Hello Kitty, în pregătire la Hollywood

Un lungmetraj dedicat lui Hello Kitty, în pregătire la Hollywood

Reprezentanţii New Line Cinema au anunţat că se lucrează la un scenariu pentru filmul despre celebra felină care a fost creată în urmă cu 45 de ani.

Corporaţia Sanrio a mai vândut drepturi şi asupra personajelor Gudetama, My Melody şi Little Twin Stars.

Warner Bros. a avut un mare succes cu alte filme despre jucării, inclusiv cu franciza "The Lego Movie".

Pisica fără gură, cu una dintre urechi decorată cu o fundiţă, a generat până în prezent încasări de miliarde de dolari, imaginea fiind folosită pe haine, jucării, produse de papetărie, dedicate mai ales copiilor.

Produsele Hello Kitty sunt vândute în 130 de ţări şi sunt extrem de variate, de la prosecco la pantofi sport. De asemenea, imaginea sa a fost folosită pentru parcuri de amuzament şi cafenele.

Hello Kitty este, de fapt, britanică, "născută într-o suburbie a Londrei", şi are o soră geamănă, Mimmy. Personajul a fost creat în 1974 şi lansat pe piaţă anul următor, ajungând un fenomen global ce valorează 6 miliarde de dolari anual.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici