Un mesaj al producătorilor „Game of Thrones” i-a făcut pe fani să viseze la un remake al ultimului sezon

Un mesaj misterios al producătorilor ”Game of Thrones/ Urzeala Tronurilor” a aprins imaginaţia fanilor, aceştia aşteptând de la o zi la alta anunţul unui remake al sezonului 8, anunţă platforma Games Radar +.

945 afișări
Imaginea articolului Un mesaj al producătorilor „Game of Thrones” i-a făcut pe fani să viseze la un remake al ultimului sezon

Un mesaj al producătorilor „Game of Thrones” i-a făcut pe fani să viseze la un remake al ultimului sezon

Pe pontul oficial Game of Thrones de pe reţeaua Twitter a fost publicat un anunţ misterios cu formula celebră "Winter is coming" (Vine iarna).

Anunţul ar putea să fie legat de o reluare a serialului care s-a încheiat după opt sezoane în luna mai dar şi de seria pe care HBO o pregăteşte, un prequel dedicat Casei House Targaryen. De asemenea, unele voci spun că ar putea să fie vorba doar despre un anunţ amical legat de apropierea anotimpului hibernal la propriu.

Mulţi fani nu s-au ferit să se arate încrezători că anunţul ar putea să le dea speranţe că reţeaua de televiziune ar lua în considerare refacerea controversatului final al serialului. Din păcate HBO a respins de multă vreme această idee.

Cel mai probabil, anunţul se referă la ”House of the Dragon”, noua serie dezvoltată în universul ”Game of Thrones”. Potrivit informaţiilor apărute, noua serie ar fi bazată pe evenimentele prezentate în romanul ”Fire & Blood”, care surprind povestea Casei Targaryen, a ascensiunii acestei familii la putere şi a războiului civil care marcat acea istorie.

Oficial se cunosc puţine amănunte despre ”House of the Dragon” . Printre acestea se numără faptul că regizorul Miguel Sapochnik, care a contribuit la serialul original, va fi implicat alături de Ryan Condal. De altfel, scriitorul care a semnat ”A Song of Ice and Fire”, George R.R. Martin, a conceput şi această parte a poveştii, împreună cu Condal.

Cel de-al optulea sezon al seriei "Game of Thrones" s-a încheiat în luna mai, mulţi fani fiind nemulţumiţi de finalul poveştii. Aproape două milioane de persoane au semnat o petiţie care solicita refacerea ultimului sezon. Totuşi, ultimul sezon a stabilit un record al nominalizărilor la premiile Emmy, adunând nu mai puţin de 32 de selecţii pentru reputatele trofee dedicate televiziunii în 2019.

Încă de la lansare, în 2011, "Urzeala Tronurilor" a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. "Game of Thrones" a primit de-a lungul timpului foarte multe premii, inclusiv 47 de Primetime Emmy, cinci trofee din partea Sindicatului actorilor americani şi un Peabody Award. Inspirat din seria de romane "A Song of Ice and Fire/Cântec de gheaţă şi foc", de George R.R. Martin, serialul "Urzeala tronurilor" are o acţiune amplasată într-un ţinut fictiv, numit Westeros. Magia, aventurile eroice şi elementele fantastice vin în completarea acţiunii din "Urzeala tronurilor".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici