Un milionar a încercat să îşi ucidă soţia, un fotomodel din România. Ce le-a spus judecătorilor

Conflictul iscat dintre un milionar portughez li un fotomodel din Portugalia cu origini româneşti se judeca la un tribunal din Spania.

4641 afișări
Imaginea articolului Un milionar a încercat să îşi ucidă soţia, un fotomodel din România. Ce le-a spus judecătorilor

Un milionar a încercat să îşi ucidă soţia, un fotomodel din România. Ce le-a spus judecătorilor

Carlos Ignacio Pinto, un om de afaceri portughez în vârstă de 57 de ani, este acuzat că a încercat să îşi ucidă soţia, Eliza Pinto, în vârstă de 27 de ani. Cei doi s-au prezentat la începutul acestei săptămâni în faţa judecătorilor de la Curtea de Apel Pontevedra, informează LaVoxdeGalicia.

Potrivit ElPais, Carlos Pinto fusese condamnat iniţial, în martie 2019, la 11 ani şi 4 luni cu executare pentru tentativă de omor, dar Curtea Superioară de Justiţie din Galicia a decis reluarea procesului,

Ce s-a întâmplat de fapt? Omul de afaceri portughez a pledat că el nu a făcut altceva decât să se apere în faţa femeii care încerca să-l omoare pentru a încasa o poliţă de 150.000 de euro. Mai mult, Pinto a declarat că Eliza l-ar fi înşelat în repetate rânduri cu fostul iubit, dar şi cu o femeie, aparent tot româncă, şi că de fapt femeia nu ar fi vrut decât să pună mâna pe averea sa.

Eliza s-a apărat şi a declarat în faţa instanţei că a fost atacată de soţul său la un hotel din Spania, în momentul în care ieşea de sub duş. Aceasta a susţinut că a fost lovită în cap cu un obiect dur, probabil o piatră, iar soţul său a încercat să o ucidă. Patru dintre angajaţii hotelului au confirmat povestea fotomodelului cu origini româneşti.

În paralel cu procesul legat de tentativa de omor, Carlos şi Eliza se află şi în plin proces de divorţ.

sursa foto: LaVoxdeGalicia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici