Un milionar rus şi David Beckham vor să cumpere vila din Italia a lui George Clooney

Milionarul rus Rustam Tariko, proprietarul firmei Russian Standard, supranumit "regele vodcii", vrea să cumpere celebra Villa Oleandra de pe lacul Como (Italia), care aparţine actorului George Clooney, potrivit presei locale, citată de rian.ru.

99 afișări
Imaginea articolului Un milionar rus şi David Beckham vor să cumpere vila din Italia a lui George Clooney

Un milionar rus şi David Beckham vor să cumpere vila din Italia a lui George Clooney (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit publicaţiei Corriere della Sera, un alt potenţial cumpărător al proprietăţii, în care George Clooney locuieşte din 2002, este fotbalistul David Beckham, care în prezent joacă la AC Milan.

Beckham şi soţia sa, Victoria, "s-au îndrăgostit" de vilă anul trecut, când i-au vizitat pe Clooney şi pe iubita acestuia, Elisabetta Canalis, fost star de televiziune italian.

Fotbalistul a oferit pentru acest complex rezidenţial suma de 20 de milioane de euro, însă Tariko a oferit recent 30 de milioane de euro, spunând: "Vila asta va fi a mea". Proprietatea cuprinde o grădină botanică, un teren de tenis şi alte anexe.

Totuşi, Roberto Pozzi, primarul din Laglio, a spus că speră ca Beckham să câştige licitaţia, pentru că astfel vila va păstra "o anumită strălucire".

George Clooney doreşte să-şi vândă vila de pe lacul Como pentru că este în permanenţă hărţuit de paparazzi, care, potrivit spuselor iubitei sale, "le-au făcut viaţa un infern".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici