Un model a lovit o activistă FEMEN care a întrerupt o prezentare la Săptămâna Modei de la Paris - FOTO, VIDEO

Modelul britanic Hollie-May Saker, originară din Liverpool, a lovit în zona feţei o activistă FEMEN care a urcat pe podiumul de defilare şi a întrerupt prezentarea celei mai recente colecţii a casei Nina Ricci, la Săptămâna Modei de la Paris.

797 afișări
Imaginea articolului Un model a lovit o activistă FEMEN care a întrerupt o prezentare la Săptămâna Modei de la Paris - FOTO, VIDEO

Un model a lovit o activistă FEMEN care a întrerupt o prezentare la Săptămâna Modei de la Paris

Două tinere, membre ale grupului ucrainean FEMEN, au urcat pe podiumul de defilare, întrerupând acea prezentare de modă, pozând topless, pentru a promova feminismul. Ele aveau scrise în zona sânilor mesajele următoare: "Models don't go to Brothels" şi "Fashion dictaterror", informează contactmusic.com.

"Una dintre ele m-a prins de mână. Nu am vrut să o lovesc, dar, atunci când am vrut să mă eliberez, am lovit-o în faţă. Sunt atât de mândră de mine pentru faptul că am fost o profesionistă şi că mi-am continuat prezentarea", a declarat modelul Hollie-May Saker pentru publicaţia Liverpool Echo.

"De atunci, mesajele curg fără încetare pe contul meu de Twitter. Toată lumea pare că a înnebunit după acel incident", a adăugat modelul britanic.

Hollie-May Saker a acordat un interviu pentru Mail Online după încheierea acelei prezentări de modă.

"Am lovit-o în faţă - nu am vrut să fac asta, dar ea m-a prins de mână şi eu voiam să mă eliberez. Mi-aş fi dorit să le împing pe amândouă în afara podiumului, pentru că ele mi-au stricat prezentarea mea preferată (de modă)", a spus modelul britanic.

Hollie-May Saker, în vârstă de 18 ani, nu se teme să spună în mod deschis ceea ce gândeşte. La începutul acestei săptămâni, ea a publicat pe Twitter un mesaj în care dezvăluia că nu suportă felul în care se comportă unele dintre celelalte modele în timpul prezentărilor de modă: "Defilezi pentru unii dintre cei mai buni designeri din lume. Zâmbeşte şi tu puţin, căţea ingrată!".

Presa britanică este de părere că Hollie-May Saker, supranumită deja "noua Kate Moss", ar putea avea de beneficiat în cariera ei de model după incidentul de la Paris.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici