Un muzeu dedicat lui Brad Pitt, în oraşul său natal din Missouri

Autorităţile oraşului Springfield, Missouri, în care actorul american Brad Pitt şi-a trăit copilăria şi adolescenţa, au decis să construiască un muzeu dedicat starului hollywoodian, informează allocine.fr.

1 afișare
Imaginea articolului Un muzeu dedicat lui Brad Pitt, în oraşul său natal din Missouri

Un muzeu dedicat lui Brad Pitt, în oraşul său natal din Missouri

După ce şi-a făcut debutul la muzeul statuilor de ceară Madame Tussauds din Londra, alături de iubita sa, actriţa Angelina Jolie, şi de fiica lor biologică, Shiloh, Pitt va avea un muzeu dedicat lui în întregime.

Între timp, Brad Pitt îşi continuă cariera de actor şi culege proiect după proiect, deşi a declarat recent că nu va mai juca multă vreme în filme, pentru că actoria este "un joc pentru persoane mai tinere".

În noiembrie, actorul a anunţat că nu va mai juca în thriller-ul politic "State of Play", inspirat din serialul de televiziune englezesc cu acelaşi titlu, din cauza faptului că scenariul producţiei nu va fi terminat la timp, o consecinţă a grevei scenariştilor de la Hollywood.

Înainte de a obţine, poate, o nominalizare la Oscar pentru rolul din "Asasinarea lui Jesse James de către laşul Robert Ford", care i-a adus premiul de interpretare la ediţia de anul trecut a Festivalului de la Veneţia, actorul din "Babel" va apărea în următorul film al lui Terrence Malick "Tree of Life". Apoi, el este aşteptat într-un nou lungmetraj al fraţilor Coen, al căror thriller "Nu există ţară pentru bărbaţi", a cules majoritatea premiilor  asociaţiilor de critici americane, în acest sezon. Noul lor film se va numi "Burn After Reading", iar Brad va juca alături de bunul său prieten şi coleg de platou George Clooney.

Pitt a terminat de lucrat la filmul "The Curious Case of Benjamin Button", de David Fincher, regizor cu care a mai colaborat la "Seven" şi "Fight Club". În plus, chipeşul actor este aşteptat să-şi pună mănuşile de box pentru "The Fighter", în regia lui Darren Aronofsky.

În afară de actorie, Pitt este implicat în mai multe proiecte caritabile pentru ajutorarea copiilor orfani, dar şi pentru reconstruirea oraşului New Orleans, grav afectat de uraganul Katrina, în 2005.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici