Un muzician a împuşcat trei membri ai unei formaţii rock din New York şi apoi s-a sinucis - VIDEO

Un muzician de origine iraniană a ucis cu focuri de armă în noaptea de duminică spre luni, în cartierul newyorkez Brooklyn, trei membri ai unei formaţii de rock alternativ, în urma unui conflict şi apoi s-a sinucis, conform datelor furnizate luni de poliţia din New York.

1729 afișări
Imaginea articolului Un muzician a împuşcat trei membri ai unei formaţii rock din New York şi apoi s-a sinucis - VIDEO

Un muzician a împuşcat trei membri ai unei formaţii rock din New York şi apoi s-a sinucis (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Un bărbat a deschis focul asupra a trei persoane şi le-a omorât (...). Se pare că autorul faptei s-a sinucis după aceea, aruncându-se pe acoperişul imobilului" în care s-a petrecut incidentul, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei din New York.

Un al cincilea bărbat, în vârstă de 22 de ani, a fost rănit la braţul drept şi a fost transportat la spital, iar starea sa de sănătate este stabilă, conform informaţiilor furnizate de poliţie.

Ucigaşul a fost identificat ca fiind Ali Akbar Mohammadi Rafie, în vârstă de 29 de ani.

Victimele sunt Arash Farazmand, în vârstă de 28 de ani, Soroush Farazmand, în vârstă de 27 de ani şi Ali Eskandarian, în vârstă de 35 de ani.

Autorul şi victimele ar fi făcut parte din formaţia de rock alternativ The Yellow Dogs, compusă din muzicieni de origine iraniană, potrivit tabloidului newyorkez The Daily News. Se pare că ucigaşul tocmai fusese exclus din formaţie.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei a confirmat parţial versiunea publicaţiei The Daily News, precizând că primele elemente ale anchetei "par" să confirme că victimele făceau parte din formaţia The Yellow Dogs.

Cu toate acestea, autorul crimei ar fi făcut parte din alt grup şi s-ar fi certat cu unii membri ai trupei The Yellow Dogs, a explicat şeful poliţiei, Ray Kelly.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici