Un nou divorţ scump în lumea celebrităţilor: Dr. Dre şi soţia lui îşi spun adio după 24 de ani de căsnicie

  • Dr Dre este fondatorul Beats Electronics
  • Michael Jordan şi Juanita au împreună 3 copii
  • Fosta soţie a lui Tiger Woods şi-a refăcut viaţa cu Jordan Cameron
268 afișări
Imaginea articolului Un nou divorţ scump în lumea celebrităţilor: Dr. Dre şi soţia lui îşi spun adio după 24 de ani de căsnicie

FOTO: Profimedia

Artistul american Dr. Dre şi soţia lui, Nicole Young, divorţează după un mariaj de 24 de ani. Nicole este cea care a depus actele după numeroase probleme ale artistului cu băutura. În vârstă de 50 de ani, Nicole spune că în această pandemie Andre Romelle Young, după numele lui real, şi-a ieşit din minţi după un consum excesiv de alcool şi a dat-o afară din casă. Cei doi au împreună doi copii, iar Nicole cere în instanţă 2 milioane de dolari suport lunar.

În Statele Unite există numeroase cupluri celebre cu un divorţ scump. Mel Gibson şi Robyn Denis Moore au divorţat după 31 de ani iar doamna Moore a primit în urma procesului 425 milioane de dolari.

Michael Jordan şi prima lui soţie Juanita au divorţat în 2006 după mai multe încercări de a-şi rezolva problemele de cuplu. La divorţ Juanita a primit de la Michael 168 de milioane de dolari.

Tiger Woods şi Elin Nordegren au divorţat în 2010 după şase ani de căsnicie. Tiger a recunoscut că a avut mai multe relaţii extraconjugale, iar în urma procesului, Elin s-a ales cu 110 milioane de dolari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici