Un nou film din franciza "X-Men", regizat de Bryan Singer, lansat în 2016

Cineastul american Bryan Singer va realiza următorul film din franciza "X-Men", lungmetrajul "X-Men: Apocalypse", care va fi lansat pe 27 mai 2016.

134 afișări
Imaginea articolului Un nou film din franciza "X-Men", regizat de Bryan Singer, lansat în 2016

James McAvoy, Bryan Singer, Hugh Jackman şi Patrick Stewart (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Regizorul american a anunţat, joi, pe Twitter că "X-Men: Apocalypse" va fi lansat în 2016, iar studiourile Fox au confirmat informaţi, informează variety.com.

Recent, Bryan Singer a terminat filmările pentru "X-Men: Days of Future Past", care îi are în distribuţie pe actorii din filmul original "X-Men" şi din "X-Men: Cei dintâi/ X-Men: First Class".

Nu se ştie dacă "X-Men: Apocalypse" va urma acelaşi model.

"X-Men: Viitorul este trecut/ X-Men: Days of Future Past", care va fi lansat pe 23 mai 2014, îi are în distribuţie pe Hugh Jackman, Patrick Stewart, Ian McKellen, Halle Berry, Anna Paquin, Ellen Page, Shawn Ashmore, Daniel Cudmore, James McAvoy, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult şi Michael Fassbender.

Bryan Singer este un regizor şi producător american de film, care şi-a câştigat celebritatea odată cu lansarea lungmetrajului "Suspecţi de serviciu", în 1995. El se bucură de o mare popularitate în rândurile fanilor de producţii SF şi benzi animate, graţie primelor două filme din seria "X-Men" şi a peliculei "Superman Revine".

Franciza "X-Men" a avut până în prezent încasări de 2,30 miliarde de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici