Un nou record mondial la sărut

Tinerii de la Sziget au stabilit un nou record la sărut simultan, aproximativ 7.000 de cupluri sărutându-se în acelaşi timp, duminică seara, în faţa scenei principale a festivalului, timp de zece secunde.

2 afișări
Imaginea articolului Un nou record mondial la sărut

Un nou record mondial la sărut

Între un concert susţinut de cântăreaţa irlandeză Sinead O’Connor şi cel al trupei britanice Faithless, cei 14.000 de tineri care s-au înscris la stabilirea noului record, au fost invitaţi în faţa scenei şi la semnalul unui maestru de ceremonii, aceştia s-au sărutat "în cor" timp de zece secunde.

La festivalul care se va încheia oficial marţi seara, organizatorii aşteaptă să stabilească un alt record, de această dată de participanţi, ei aşteptând la Sziget un total de aproximativ 400.000 de oameni.

Ajuns la cea de-a 15-a ediţie (8-15 august), Festivalul Sziget este unul dintre cele mai mari evenimente muzical-culturale europene. Pe cele aproximativ 20 de scene cântă artişti din toate stilurile muzicale: pop, rock, electro, world, reggae, dub, metal, jazz, hip hop şi underground.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici