Un nou trailer pentru filmul "S&M2", care va marca 20 de ani de la lansarea albumului Metallica | VIDEO

Metallica a lansat un nou trailer pentru "S&M2", filmul care va documenta show-urile pe care grupul le va susţine în San Francisco pentru a marca împlinirea a 20 de ani de la lansarea albumului live "S&M", anunţă Smart Radio, păstrând un loc special pentru muzica trupei în playlist-ul zilei.

113 afișări
Imaginea articolului Un nou trailer pentru filmul "S&M2", care va marca 20 de ani de la lansarea albumului Metallica | VIDEO

Un nou trailer pentru filmul "S&M2", care va marca 20 de ani de la lansarea albumului Metallica

Clipul debutează cu textul "Nu cu mult timp în urmă, într-un oraş din golf" - o aluzie la franciza "Star Wars" - şi apoi face trecerea la înregistrări video de arhivă din show-urile "S&M" originale, îmbinate cu unele moderne, care îi arată în acţiune pe membrii celebrei trupe americane.

Show-urile "S&M2", care vor marca şi inaugurarea noului Chase Center din San Francisco, vor avea loc pe 6 şi 8 septembrie. Metallica va concerta alături de San Francisco Symphony, sub bagheta legendarului Michael Tilson Thomas.

Trupa va interpreta atât piese de pe albumul "S&M", din 1999, cât şi versiuni simfonice ale unor cântece care au fost lansate ulterior, potrivit loudersound.com.

Filmul, care va include şi înregistrări video ce nu au mai fost făcute publice, va fi difuzat în cinematografe din toată lumea, inclusiv din România, doar pe 9 octombrie.

De-a lungul carierei, trupa Metallica a lansat zece albume de studio, trei albume live, cinci EP-uri şi a vândut peste 125 de milioane de discuri în toată lumea, fiind recompensată cu nouă premii Grammy. Metallica poate fi considerată cu uşurinţă una dintre cele mai bune şi mai influente trupe heavy metal ale anilor '80. În loc să se alinieze trendului stabilit de restul formaţiilor de gen, trupa a ales să fie mai accesibilă, în acelaşi timp extinzând graniţele genului thrash, folosind viteza şi volumul nu doar din principiu, ci chiar pentru a sublinia structurile complicate ale compoziţiilor.

Piesele Metallica - trupă care a concertat de patru ori în România, cel mai recent, pe 14 august, pe Naţional Arena din Bucureşti, în cadrul Worldwired Tour - se regăsesc în playlist-ul Smart Radio. Ascultă Smart Radio aici.

Taguri:
metallica,
trailer,
s&m

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici