Un ofiţer şi-a cerut iubita în căsătorie cu ajutorul unor tancuri | VIDEO

Un ofiţer rus şi-a cerut iubita de soţie cu ajutorul unor tancuri 16 T-72B3, aşezate în formă de inimă, pe un poligon de lângă Moscova, imaginile fiind înregistrate de Platforma ria.ru.

1398 afișări
Imaginea articolului Un ofiţer şi-a cerut iubita în căsătorie cu ajutorul unor tancuri | VIDEO

Un ofiţer şi-a cerut iubita în căsătorie cu ajutorul unor tancuri

Înregistrarea video cu cererea în căsătorie arată tancurile a două companii militare aşezate în formă de inimă la poligonul Alabino de lângă Moscova. Ofiţerul poate fi văzut cum îngenunchează în faţa iubitei şi o cere de soţie.

Tânăra a acceptat cererea.

Platforma ria.ru, care a difuzat înregistrarea video, a notat că cei doi ar putea să îşi organizeze nunta în vară, în timpul biatlonului cu tancuri de asalt organizat în Rusia.

În ianuarie, Rusia a anunţat că a invitat militari din 90 de ţări la „jocurile armate internaţionale", care vor avea loc din 23 august până pe 5 septembrie şi care includ şi un biatlon cu tancuri de asalt.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ofiţer,
tanc,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici