Un oraş din California interzice fumatul în apartamente

Un oraş din California, în vestul Statelor Unite, care a interzis deja fumatul în public a anunţat că a adoptat o normă care prevede ca, până în 2012, în 80 la sută dintre apartamente să nu se mai fumeze.

1 afișare
Imaginea articolului Un oraş din California interzice fumatul în apartamente

Un oraş din California interzice fumatul în apartamente

Aleşii din oraşul Calabasas, care are 25.000 de locuitori, este situat la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles şi care se califică el însuşi drept "oraşul fără fum ", au votat această măsură miercuri seara, în cadrul consiliului municipal. Reglementarea prevede atingerea, până în 2012, a obiectivului ca în 80 la sută dintre apartamente să nu se mai fumeze.

Calabasas a votat deja în 2006 pentru interzicerea fumatului în spaţiile deschise unde fumul ar putea deranja alte persoane, măsură însoţită de crearea unei zone pentru fumători în aer liber.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici