Un papagal îţi arată cum să practici skateboardingul VIDEO

  • Papagalul unui skater a învăţat să practice skateboardingul.
  • Pasărea are un skate în miniatură şi pare să se descurce mai bine ca stăpânul.
  • Stăpânul Milton i-a improvizat şi câteva rampe de jucărie pentru că pasărea a trecut la profesionişti.
320 afișări
Imaginea articolului Un papagal îţi arată cum să practici skateboardingul VIDEO

Foto: Instagram

Probabil ai mai văzut un câine pe skateboard sau o pisică încercând să primească atenţie de la stăpân, însă n-o să-ţi vină să crezi cât de profesionist e un papagal pe skate.

Milton e un skater care îşi petrece majoritatea timpului în compania papagalului său. Băiatul şi-a învăţat micuţul prieten să se dea pe un skateboard în miniatură, exact pe mărimeal ui.

Micul papagal pare să savureze plimbările cu skate-ul, el a trecut deja la profesionişti, Milton îi improvizează rampe mici prin casă iar pasărea nici nu coboară de pe skate.

 

 

https://www.instagram.com/tv/CDUGY7ZnyL_/?utm_source=ig_web_copy_link

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

How to skate: birdy style Thank you to: tiktok.com/@milt0ng Instagram: @miltongarciaaaa

A post shared by BuzzFeed Video (@buzzfeedvideo) on

Jul 31, 2020 at 10:00am PDT

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici