Un personaj central din serialul animat "Family Guy", "ucis" de producătorii show-ului

Un personaj central din serialul animat "Family Guy", care a apărut cu regularitate în această producţie TV încă de la difuzarea episodului-pilot, a fost "ucis" în cel mai recent episod, difuzat duminică seară, în Statele Unite.

384 afișări
Imaginea articolului Un personaj central din serialul animat "Family Guy", "ucis" de producătorii show-ului

Un personaj central din serialul animat "Family Guy", "ucis" de producătorii show-ului

În episodul difuzat duminică, intitulat "Life of Brian", producătorii acestui show de comedie animată, creat de Seth MacFarlane, au "ucis" un personaj central al seriei, atunci când Brian, câinele sofisticat al familiei Griffin, a fost lovit de un camion în timp ce se pregătea să se joace pe stradă cu personajul Stewie, informează hollywoodreporter.com.

În cele din urmă, rănile suferite au fost mult prea grave şi Brian nu a mai putut fi salvat.

"Mi-aţi oferit o viaţă minunată, vă iubesc pe toţi", a spus Brian, înainte de a-şi da ultima suflare, în faţa membrilor familiei Griffin.

Moartea câinelui Brian a avut loc după ce maşina timpului a personajului Stewie s-a stricat şi nu a mai putut fi reparată, în ciuda eforturilor acestuia. Familia Griffin şi-a luat un ultim rămas bun de la prietenul lor patruped. Apoi, călătorind în timp cu o lună în viitor, familia Griffin încearcă să găsească cea mai bună metodă pentru a trece peste această tragedie şi pentru a-l înlocui pe Brian cu un nou câine.

Brian şi Stewie sunt personaje centrale din acest serial şi adeseori îl ironizau pe Peter, capul familiei Griffin. Brian a fost unul dintre personajele din serial ale căror voci sunt asigurate de Seth MacFarlane, alături de Peter, Stewie şi Glen Quagmire.

"Family Guy" este un serial animat american despre o familie ce locuieşte într-o suburbie a oraşului Quahog, Rhode Island - o suburbie ficţională a Rhode Island. Vieţile lor se învârt în jurul obiectelor şi ideilor din "popular culture" încorporată în conversaţii şi evenimente. Serialul fost creat de Seth MacFarlane pentru reţeaua de televiziune Fox, în 1999.

Succesul de care s-a bucurat serialul "Family Guy" l-a determinat pe MacFarlane să lanseze alte două continuări animate ale show-ului, intitulate "The Cleveland Show" şi "American Dad".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici