Un post al Elenei Udrea a atras cele mai multe comentarii în blogosferă

Postul "Turismul balneo-electoral II", scris de Elena Udrea, a atras cele mai multe comentarii în blogosfera românească în luna martie, generând 922 de reacţii din partea internauţilor, potrivit celui mai recent raport de monitorizare ZeList.

15 afișări
Imaginea articolului Un post al Elenei Udrea a atras cele mai multe comentarii în blogosferă

Un post al Elenei Udrea a atras cele mai multe comentarii în blogosferă (Imagine: Mediafax Foto)

Conform clasamentului, cele mai comentate bloguri româneşti din luna martie au fost: ciutacu.ro, zoso.ro, dono.ro, tudorchirila.blogspot.com şi mircea-badea.ro/blog. Cel mai comentat post în luna martie a fost "Turismul balneo-electoral II", de pe blogul elenaudrea.ro/blog, cu 922 de comentarii.

De asemenea, potrivit celei de-a opta ediţii a raportului ZeList, cele mai virale clipuri video din luna martie au fost "Earth Hour 2009", apărut pe 70 de bloguri, "Atlas de mitocanie urbană" , parte a campaniei Radio Guerrilla, semnată de agenţia Propaganda, apărut pe 65 de bloguri, şi "Scrisoare către liceeni", aparţinând lui Tudor Chirilă, apărut pe 33 de bloguri.

După numărul de trackback-uri, cel mai important post din luna martie a fost "Scrisoare către liceeni", publicat pe tudorchirila.blogspot.com, cu 46 de reacţii.

Conform raportului, blogosfera românească a urmărit cu interes demonstraţiile din Chişinău împotriva Partidului Comunist din Moldova, care au început pe 7 aprilie. Astfel, în această perioadă, mai multe bloguri au postat informaţii, fotografii sau înregistrări video din Chişinău, materialele generând un număr impresionant de reacţii şi comentarii. Demonstraţiile au fost urmărite cu foarte mare interes şi pe site-ul de micro-blogging Twitter. Astfel, de pe 6 până pe 10 aprilie, capitala Republicii Moldova a fost amintită de 36 de ori pe Twitter şi de 1.263 de ori în blogosferă, în timp ce numele preşedintelui Vladimir Voronin a fost menţionat de câteva ori pe Twitter şi de 217 ori în blogosferă.

ZeList a fost dezvoltat de TreeWorks şi reprezintă cel mai complex instrument de monitorizare a blogosferei şi presei româneşti, urmărind peste 31.183 de bloguri şi 40 de surse de ştiri online. Folosind anumiţi algoritmi, ZeList determină cele mai importante bloguri din punctul de vedere al audienţei şi credibilităţii, precum şi cele mai importante subiecte care sunt discutate în blogosferă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici