Un premiu loto de 220 000 de lire sterline a rămas nerevendicat

  • Un câştig de 220 000 de lire sterline la EuroMillions nu a fost revendicat, iar jucătorii sunt îndemnaţi să îşi verifice biletele.
  • Biletul câştigător a fost achiziţionat în Northampton, Regatul Unit, pe 27 octombrie, iar posesorul îşi poate revendica premiul până pe 24 aprilie 2024.
1332 afișări
Imaginea articolului Un premiu loto de 220 000 de lire sterline a rămas nerevendicat

Un premiu loto de 220 000 de lire sterline a rămas nerevendicat

Jucătorii EuroMillions, cea mai mare loterie a Europei, sunt îndemnaţi să îşi verifice biletele, deoarece un premiu de 220 000 de lire sterline câştigat de cineva luna trecută nu a fost revendicat. Persoana norocoasă a cumpărat biletul pentru extragerea de vineri, 27 octombrie, la Northampton, Regatul Unit, dar încă nu s-a prezentat să îşi revendice premiul.

Numerele câştigătoare EuroMillions la acea dată au fost: 29, 33, 35, 48 şi 49, iar cele două numere speciale Lucky Stars au fost 3 şi 8.

Andy Carter, consilier principal pentru câştigători la Loteria Naţională, îi îndeamnă pe cei care au jucat să îşi caute biletul ”peste tot - în buzunarele hainelor, în genţi, în maşină, în portofele sau în sertarul unde avem cu toţii tendinţa să punem diverse”.

Câştigătorul are termen până în 24 aprilie 2024 să îşi revendice premiul, iar dacă acest lucru nu se întâmplă, suma, plus dobânda, va merge către proiecte finanţate de Loteria Naţională din Regatul Unit. În cazul în care biletul a fost pierdut, jucătorii pot contacta în scris operatorii Loteriei Naţionale, Camelot, până pe 26 noiembrie 2023.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici