Un profesor vrea ca Brad Pitt să fie primar în New Orleans

Un profesor din New Orleans a lansat o petiţie online care îi îndeamnă pe semnatari să voteze pentru includerea lui Brad Pitt în cursa pentru primăria acestui oraş din Louisiana, precizând mai multe motive pentru care actorul american ar trebui să devină primar, relatează femalefirst.co.uk.

32 afișări
Imaginea articolului Un profesor vrea ca Brad Pitt să fie primar în New Orleans

Un profesor vrea ca Brad Pitt să fie primar în New Orleans (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Thomas Bayer, profesor la Universitatea Tulane din New Orleans, susţine această iniţiativă, motivând: "Dacă îl alegem primar pe Brad Pitt, atunci Angelina Jolie va devenit Prima Doamnă a New Orleans-ului" şi "publicitatea şi toţi fotografii îl vor căuta pe primar, în loc ca primarul să alerge după publicitate şi diverse ocazii de a fi fotografiat".

În plus, profesorul Bayer a continuat în aceeaşi notă amuzantă: "Nu va mai trebui să redenumim o stradă în onoarea lui, deoarece Strada Pitt există deja".

Prin această iniţiativă, Thomas Bayer speră că Brad Pitt, care s-a mutat în New Orleans cu întreaga familie la puţin timp după uraganul Katrina din 2005, va fi înscris în cursa pentru alegerile locale din acest oraş, ce vor avea loc în aprilie 2010.

Inventivul profesor Bayer nu este singur, el a fost deja sprijinit de un om de afaceri local, Josh Harvey, care a lansat deja pe piaţă o linie de tricouri cu inscripţia "Brat Pitt la primărie!".

Renumitul actor american a filmat pelicula "Strania poveste a lui Benjamin Button" chiar în New Orleans şi a donat sume importante, prin intermediul fundaţiei sale Make It Right, pentru reconstrucţia caselor devastate de uraganul Katrina, în 2005.

Celebrul actor, în vârstă de 44 de ani, a colaborat cu o echipă de arhitecţi pentru a construi în această regiune mai multe case ecologice, rezistente şi la un preţ accesibil. Pitt a explicat faptul că aceste case redefinesc conceptul de "case accesibile" şi că reprezintă un punct solid de pornire pentru demararea unor proiecte mai mari, pe plan global.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici