Un pui de urs căzut într-un canal, la Predeal, salvat cu scara de pompieri

Un pui de urs poate spune că s-a născut a doua oară, după ce a căzut într-un canal din Predeal şi a fost salvat de pompieri, care au avut încredere că el va şti să se urce pe scară pentru a ieşi la suprafaţă.

245 afișări
Imaginea articolului Un pui de urs căzut într-un canal, la Predeal, salvat cu scara de pompieri

Un pui de urs căzut într-un canal, la Predeal, salvat cu scara de pompieri

Puiul de urs a căzut într-un canal din Predeal luni dimineaţa şi a ieşit la suprafaţă cu ajutorul pompierilor, care i-au pus o scară în canal şi au aşteptat că el să iasă singur.

Salvatorii au avut dreptate şi la doar un minut după ce au pus scara, ursuleţul a ieşit singur, vioi.

Animalul a fost dus de salvatorii săi în pădure.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici