Un reporter, umilit de o fetiţă de 6 ani la un concurs - VIDEO

O fetiţă în vârstă de şase ani a reuşit să învingă un reporter la un concurs de pronunţie pe litere. Adversarul jurnalistului nu a fost însă unul obişnuit, ci chiar campioana regiunii Virginia la acest tip de competiţie.

570 afișări
Imaginea articolului Un reporter, umilit de o fetiţă de 6 ani la un concurs - VIDEO

Un reporter, umilit de o fetiţă de 6 ani la un concurs

Lori Anne Madisson a reuşit prin performanţa ei să se califice la prestigiosul concurs naţional Scripps-Howard de pronunţie pe litere, informează The Huffington Post.

Priceperea ei a fost testată şi în cadrul unei emisiuni de televiziune în care adversar i-a fost reporterul Paul Raphel. Acesta a ieşit cu imaginea cam şifonată după duelul cu micuţa de şase ani.

Primul cuvânt pentru Lori Anne a fost "okapi", un animal ce trăieşte în Africa. Ea nu a avut probleme în a pronunţa corect literele cuvântului: o-k-a-p-i. Pentru reporter, cuvântul "tourniquet" s-a dovedit o provocare prea mare, moderatorul spunând "nici măcar pe aproape", după încercarea acestuia de a pronunţa cuvântul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici