Un şofer de autobuz, concediat pentru că a mâncat un bob de strugure

După ce a fost surprins de o cameră video că mânca un strugure, un şofer de autobuz din Coventry, Anglia, a fost concediat de şefii lui.

383 afișări
Imaginea articolului Un şofer de autobuz, concediat pentru că a mâncat un bob de strugure

Un şofer de autobuz a fost concediat pentru că a mâncat un strugure (Imagine: MediafaxFoto)

Michael Shepard, în vârstă de 66 de ani, se apără spunând că are nevoie uneori să-şi umezească gura după operaţia de by-pass suferită la inimă, informează The Telegraph.

"Sunt foarte supărat. Credeam că voi primi doar un avertisment pentru că am mâncat un strugure, nu că voi fi concediat. Nu mănânc sau beau când conduc, dar atunci doar stăteam în maşină în depoul din Bedworth pentru câteva minute şi am luat un strugure să-mi umezesc puţin gura. Am avut o operaţie de by-pass la inimă acum un an şi medicametele îmi usucă gura, aşa că iau din când în când câte o gură de apă sau un strugure când sunt în staţie sau la depou. Îmi mâncasem deja prânzul şi mai aveam doar câteva boabe de struguri. Decât să mă mai dau jos din autobuz pentru a mânca strugurele, am făcut-o în cabină", a spus bunicul din Coventry.

El spune că a încercat să le şefilor explice motivele pentru care a mâncat în cabină, dar aceştia au rămas fermi pe poziţia de a-l concedia. "Le-am explicat de ce am nevoie să iau o gura de apă sau un strugure cam la o oră, dar ei au spus că e împotriva regulamentului. Fac prea mult caz din aceste reguli. Nu aveam niciun pasager în autobuz şi nimeni nu m-a văzut, aşa că nu înţeleg care e problema", a mai spus Michael Shepard, care a înaintat un apel pentru ca decizia să fie revocată.

Reprezentanţii companiei National Express s-au rezumat să spună că nu pot comenta cazul pentru că acesta este în desfăşurare. Au menţionat însă că "avem standarde înalte pe care trebuie să le respectăm privind siguranţa şi confortul pasagerilor noştri".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici