Un tabloid francez a publicat fotografii topless cu Catherine, soţia prinţului William - FOTO

Tabloidul francez Closer a publicat în ediţia de vineri o serie de fotografii în care ducesa Catherine apare topless, într-o vacanţă petrecută cu soţul ei, prinţul William, în sudul Franţei, la aproape un an şi jumătate de la căsătoria lor.

9234 afișări
Imaginea articolului Un tabloid francez a publicat fotografii topless cu Catherine, soţia prinţului William - FOTO

Un tabloid francez a publicat fotografii topless cu prinţesa Catherine, soţia prinţului William (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Descoperiţi în exclusivitate, în Closer, fotografiile la care nimeni din lumea întreagă nu s-ar fi aşteptat: ducesa de Cambridge apare topless pe terasa unei pensiuni din Luberon", se afirmă pe site-ul revistei Closer.

Revista franceză publică pe cinci pagini aproximativ 15 fotografii ale cuplului princiar, care se bronza pe o terasă, la începutul lunii septembrie. Unele dintre ele, realizate cu un teleobiectiv, o arată pe ducesa de Cambridgne făcând plajă fără sutien.

"Pentru cea de-a doua lună de miere, Kate şi William au ales regiunea Provence, pentru un sejur romantic. Voiau să fie singuri pe lume. Cuvântul de ordine: în vacanţă uităm de toate, de ploaia londoneză, şi chiar costumul de baie a rămas în geamantanul alteţei sale regale", se spune în tabloidul Closer.

"La Château d'Autet (...), Kate îşi finisează bronzul (...) Şi, pentru a evita să se bronzeze cu urme, Kate s-a gândit la toate şi şi-a scos sutienul", se mai spune în textul publicat pe site-ul revistei Closer.

Catherine, ducesă de Cambridge, efectuează în aceste zile un turneu în regiunea Asia-Pacifique cu scopul de a-şi perfecţiona tehnicile aferente protocolului regal. Ducesa a susţinut primul ei discurs oficial din străinătate, joi, în Malaysia.

Prinţul William şi soţia lui Catherine s-au declarat "dezolaţi" după anunţul făcut de publicaţia franceză, potrivit unor surse din anturajul cuplului princiar.

"Acest incident, dacă se confirmă, ne va trimite în urmă cu 15 ani", a spus o sursă care însoţeşte cuplul în Malaysia, referindu-se la urmărirea mediatică al cărei obiect a fost prinţesa Diana, mama lui William, până la moartea acesteia, într-un tragic accident de automobil, petrecut la Paris în 1997.

La sfârşitul lunii august, tabloidul The Sun, ziarul cu cel mai mare număr de cititori din Marea Britanie, a decis să nu respecte apelul lansat de familia regală, publicând fotografii cu prinţul Harry, surprins nud, în timpul unei petreceri la Las Vegas.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici