Un tablou bizar cu fostul preşedinte Bill Clinton în rochie, găsit în casa miliardarului care s-a sinucis în închisoare | FOTO

Un tablou care îl înfăţişează pe Bill Clinton purtând o rochie şi pantofi cu tocuri a fost găsit în casa miliardarului Jeffry Epstein care s-a sinucis sâmbătă în închisoare unde aştepta procesul pentru acuzaţii de abuz sexual şi trafic de minori, arată New York Post.

8421 afișări
Imaginea articolului Un tablou bizar cu fostul preşedinte Bill Clinton în rochie, găsit în casa miliardarului care s-a sinucis în închisoare | FOTO

Un tablou bizar cu fostul preşedinte Bill Clinton în rochie, găsit în casa miliardarului care s-a sinucis în închisoare

Surse din poliţie au dezvăluit pentru jurnaliştii americani că tabloul care îl înfăţişează pe fostul preşedinte se afla în casa deţinută de Epstein în Manhattan.

“Era pe perete- imediat ce intrai într-o cameră în dreapt. Toţi cei care îl vedeau râdeau”, a spus sursa celor de la NY Post.

Artistul care a realizat pictura nu ştia că lucrarea sa a ajuns în casa lui Jeffrey Epstein.

Tabloul îl înfăţişează pe Bill Clinton îmbrăcat cu o rochie albastră asemănătoare celei asociate cu Monica Lewinsky în scandalul relaţiei lor. Preşedintele îşi ţine picioarele atârnate peste mânerul scaunului şi poartă pantofi roşii cu toc înalt.

Tabloul intitulat “Parsing Bill/ Analiza lui Bill” a fost realizat de artista Petrina Ryan-Kleid.

Miliardarul american, Jeffrey Epstein, a fost găsit mort sâmbătă în celula sa într-o închisoare din New York, în aşteptarea procesului pentru acuzaţii de abuz sexual şi trafic de minori.

Epstein a pledat nevinovat şi a fost reţinut fără a avea dreptul la cauţiune. Pe numele său au fost formulate două capete de acuzare pentru trafic de minori, pentru care risca o pedeapsă cu până la 45 de ani de închisoare.

Acesta a mai încercat să se sinucidă pe 25 iulie, fiind găsit în stare de inconştienţă şi cu răni la gât în celula sa de la o închisoare din Manhattan, New York.

În urmă cu 11 ani, Epstein, în vârstă de 66 de ani, care avea legături cu Hollywood-ul şi lumea politică din SUA, a fost condamnat la 18 luni de închisoare, după ce a pledat vinovat la acuzaţiile de solicitare a serviciilor unor prostituate. Atunci, el a fost acuzat că, împreună cu asistenţii săi personali, ademenea minore în locuinţa sa din Palm Beach, Florida., sub pretextul "masajelor". Ulterior, acesta le viola sau agresa sexual şi le plătea cu sume cuprinse între 200 şi 1.000 de dolari.

Sentinţa i-a fost apoi redusă la 13 luni, cu un an de supraveghere judiciară. Totodată, a fost înscris în registrul naţional al infractorilor sexuali. În închisoare, Epstein a trăit într-o celulă privată. El putea părăsi închisoarea 12 ore pe zi, pentru a merge la birou, o situaţie criticată de analiştii în domeniu.

Epstein s-a născut în 1953, în cartierul Brooklyn din New York.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici