Un tâmplar danez în vârstă de 23 de ani, desemnat Mister World 2014 - FOTO

Danezul Nicklas Pedersen, în vârstă de 23 de ani, de profesie tâmplar, a câştigat finala concursului Mister World 2014, organizată în Marea Britanie.

882 afișări
Imaginea articolului Un tâmplar danez în vârstă de 23 de ani, desemnat Mister World 2014 - FOTO

Un tâmplar danez în vârstă de 23 de ani, desemnat Mister World 2014 - FOTO (Imagine: mrworld.tv)

Reprezentantul Danemarcei i-a devansat în finala acestui concurs de frumuseţe masculină pe nigerianul Emmanuel Ifeanyi Ikubuse, clasat locul al doilea, şi pe mexicanul Jose Pablo Minor, clasat pe locul al treilea, la căpătul mai multor probe, care au inclus întreceri sportive, concursuri multimedia, defilări de modă, dar şi un antrenament alături de trupele de comando britanice, informează site-ul public.fr.

La acest concurs, care s-a desfăşurat duminică, au participat reprezentanţi din 46 de ţări, iar câştigătorul a primit un cec de 50.000 de dolari.

Potrivit organizatorilor, Nicklas Pedersen a câştigat concursul graţie "bunelor sale performanţe pe durata întregii competiţii, cărora li se adaugă un chip frumos, o personalitate puternică şi un caracter de învingător, care i-au oferit atributele necesare pentru a deveni Mister World".

La rândul său, câştigătorul, care este de profesie tâmplar şi îşi doreşte să îşi înfiinţeze propria companie, spune că este "cel mai norocos bărbat din lume" şi că se bucură "din plin de viaţă".

Concursul Mister World 2014 a fost organizat în complexul Riviera Centre din oraşul Torbay, situat în comitatul britanic Devon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici