Un tânăr a donat un rinichi pentru mama iubitei sale, iar aceasta l-a părăsit şi s-a măritat după o lună

A donat un rinichi pentru mama iubitei sale, iar tânăra l-a părăsit şi s-a măritat după o lună. Este povestea unui tiktoker mexican a cărui poveste face înconjurul lumii.

104768 afișări
Imaginea articolului Un tânăr a donat un rinichi pentru mama iubitei sale, iar aceasta l-a părăsit şi s-a măritat după o lună

Un tânăr a donat un rinichi pentru mama iubitei sale, iar aceasta l-a părăsit şi s-a măritat după o lună

Uziel Martinez, campion al generozităţii, povesteşte că a donat un rinichi mamei iubitei sale, care l-a părăsit apoi pentru a se căsători cu un alt bărbat.

„I-am donat un rinichi mamei sale, ea m-a părăsit şi s-a căsătorit luna următoare”, se arată în legenda videoclipului postat, scrie quotidiano.net.

Videoclipul are deja peste 16 milioane de vizualizări şi o mulţime de comentarii de solidaritate.

„Dacă ai fi făcut acest lucru pentru mama mea, m-aş fi căsătorit cu tine, te-aş fi sprijinit şi mi-aş fi dedicat tot restul vieţii pentru a te face fericit", se arată într-unul dintre mesaje.

Unii îl critică pentru prea multă generozitate, iar alţii sunt sceptici şi îi cer lui Uziel Martinez să îşi fimleze cicatricea de la operaţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bărbat,
rinichi,
iubită

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici