Un tânăr din Arad a câştigat finala Hattrick Masters

Silviu Gongola, un arădean în vârstă de 22 de ani, a câştigat, joi seară, finala Hattrick Masters, cel mai popular simulator de footbal manager online din lume, cu aproape 950.000 de useri din 124 de ţări.

104 afișări
Imaginea articolului Un tânăr din Arad a câştigat finala Hattrick Masters

Un tânăr din Arad a câştigat finala Hattrick Masters (Imagine: sportarad.com)

Aliasul lui Silviu Gongola în acest joc este Tieger, iar echipa se numeşte Super_Stars. Silviu, care a absolvit Facultatea de Mangement in această vară, joaca Hattrick din octombrie 2002 şi a ajuns în finala competiţiei din postura de câştigător al Cupei României.

"Fiecare om ştie ce este important şi ce contează cel mai mult pentru el şi, în funcţie de asta, îşi stabileşte priorităţile şi hotărăşe ceea ce vrea şi ceea ce trebuie sacrificat. Să câştig Hattrick Masters a fost visul meu şi l-am transformat într-un obiectiv al meu. Prin câştigarea Hattrick Masters, am vrut sa îmi demonstrez atât mie, cât şi celorlalţi din jurul meu, că, dacă îţi doreşti ceva cu adevarat şi lupţi pentru acel lucru, ai şanse foarte mari să îl obţii", a declarat câştigătorul.

Hattrick Masters este cea mai prestigioasă competiţie internaţională inter-cluburi din Hattrick, un corespondent al Champions League din fotbalul real, cu diferenţa că în Hattrick competiţia nu este limitată la Europa. În această competiţie participă doar câştigătoarele Diviziilor A şi ale Cupelor din fiecare ţară.

Jocul, ce poate fi accesat la adresa www.hattrick.org, a fost lansat în 1997, în Suedia. În prezent, fiecare ţară are propriul campionat, iar fiecare campionat poate avea până la zece divizii, împărţite pe mai multe serii. România are o ligă proprie din 2001, iar în prezent există aproximativ 25.000 de useri. Fiecare user primeşte o echipã virtuală pe care trebuie să o managerieze atât din punct de vedere tactic, cât şi din punct de vedere economic. Aceste două dimensiuni ale jocului - tactica şi economia - sunt la fel de importante. Un sezon Hattrick durează 14 săptămâni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici