Un tânăr din familia regală din Qatar, dat jos din avion pentru proteste

Un membru al familiei regale din Qatar a fost dat jos dintr-un avion al companiei British Airways după ce a întârziat decolarea avionului cu câteva ore, insistând că străinii nu ar trebui să stea lângă femeile din grupul său.

4 afișări
Imaginea articolului Un tânăr din familia regală din Qatar, dat jos din avion pentru proteste

Un tânăr din familia regală din Qatar, dat jos din avion pentru proteste

Şeicul Bader Bin Kalifa al-Thani, un tânăr din familia regală din Qatar, un clan cu 3.000 de membrii, a vrut să călătorească, joi după-amiaza, de la Milano la Londra, fiind acompaniat de un alt bărbat al familiei, de trei femei, un bucătar şi un majordom.

Nu exista comapartiment de clasa întâi în avion. Când şeicul nu a reuşit să îi convingă pe ceilalţi pasageri din compartimentul Club Europe să îşi schimbe locurile, s-a dus în cabina pilotului pentru a se plânge.

A urmat o întârziere de trei ore pentru că familia Qatar a refuzat să stea jos sau să vorbească cu un reprezentant al Ambasadei Qatar din Italia, trimis să medieze problema.

Panâ la urmă pilotul a chemat o echipă care asigură paza pentru a da jos grupul care a ajus mai târziu în Londra cu compania Alitalia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici