Un urs flămând a dat buzna într-o cofetărie din Connecticut şi s-a ”autoservit” cu 60 de brioşe

Un urs negru înfometat a dat buzna în garajul unei brutării din Connecticut, a speriat mai mulţi angajaţi şi a mâncat 60 de prăjituri înainte de a pleca.

916 afișări
Imaginea articolului Un urs flămând a dat buzna într-o cofetărie din Connecticut şi s-a ”autoservit” cu 60 de brioşe

Sursa foto: Twitter

Lucrătorii de la Taste by Spellbound din oraşul Avon încărcau prăjituri într-o dubă pentru livrare când a apărut ursul.
 
În Connecticut trăiesc între 1.000 şi 1.200 de urşi negri, potrivit agenţiei de mediu a statului, iar anul trecut au fost observaţi în 158 din cele 169 de oraşe şi localităţi ale statului, relatează The Guardian.
 
Proprietara brutăriei, Miriam Stephens, a scris într-o postare pe Instagram că a auzit-o pe angajata Maureen Williams "ţipând cu groază" şi strigând că în garaj se afla un urs.
 
Williams a declarat pentru postul de televiziune WTNH că a strigat pentru a speria ursul, dar acesta s-a retras şi s-a întors de trei ori.
 
Williams a spus că ursul a atacat-o, aşa că a ieşit din garaj şi a fugit.
 
Înregistrarea video de pe camerele de supraveghere arată cum muncitorii de la brutărie se plimbă prin partea laterală a clădirii pentru a încerca să sperie ursul, dar apoi fug speriaţi.
 
Înregistrarea video arată cum ursul târăşte un recipient cu prăjituri din garaj în parcare. Stephens a spus că ursul a mâncat 60 de prăjituri.
 
Un brutar a reuşit în cele din urmă să facă ursul să plece claxonând o maşină, a declarat Williams.
 
Animalul a dispărut până la sosirea poliţiei şi a ofiţerilor de la Departamentul de Energie şi Protecţie a Mediului din Connecticu.
 
Nimeni nu a fost rănit în acest incident - unul dintr-o serie de întâlniri recente şi îngrijorătoare între urşii negri şi oamenii din Connecticut.
 
O femeie în vârstă de 74 de ani a suferit muşcături la braţe şi picioare luna trecută când a fost atacată de un urs în timp ce îşi plimba câinele într-o suburbie a oraşului Hartford, capitala statului - primul atac de acest fel din acest an. Anul trecut au avut loc două atacuri, inclusiv unul în octombrie, când un băiat de 10 ani a fost sfâşiat într-o curte din spate.
 
"Frecvenţa şi gravitatea interacţiunilor dintre urşi şi oameni este în creştere", a declarat vineri purtătorul de cuvânt al Deep, Paul Copleman.
 
Statisticile compilate de departament arată că în 2022 a existat un număr record de 67 de rapoarte privind intrarea urşilor în casele din Connecticut. Recordul anterior a fost de 45 în 2020.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici