Un violator a fost denunţat într-o scrisoare pentru Moş Crăciun

Un bărbat, în vârstă de 55 de ani, a fost acuzat, marţi, în Texas de agresarea sexuală a două surori, una dintre fete denunţandu-l într-o scrisoare adresată lui Moş Crăciun.

67 afișări
Imaginea articolului Un violator a fost denunţat într-o scrisoare pentru Moş Crăciun

Un violator a fost denunţat într-o scrisoare pentru Moş Crăciun

Andres Enrique Cantu - arestat vineri de poliţie în McAllen - a fost audiat marţi de un tribunal din Texas, fiind acuzat că a agresat sexual două fetiţe, rude de-ale sale. Acestea sunt surori şi au în prezent 9 şi 10 ani, potrivit publicaţiei locale Monitor McAllen.

Andres Cantu lucrează de mai mulţi ani în educaţie. Acesta ar fi violat una dintre fete începând cu august 2004 până în februarie 2008 şi pe cealaltă anul trecut.

Cea mai mică a scris într-o scrisoare adresată lui Moş Crăciun, pe care trebuia să o facă pentru şcoală, cerându-i ca acest bărbat să înceteze să o mai atingă pe ea şi pe sora ei de 10 ani.

Pentru faptele sale el riscă o pedeapsă de cel puţin 50 de ani în închisoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici