Unde găseşti omletă de 1000 de dolari şi pizza cu praf de aur

Printre cele mai scumpe feluri de mâncare din lume se găsesc o omletă care costă 1.000 de dolari şi o pizza al cărui preţ depăşeşte 4.000 de dolari. Ce ingrediente fac ca preţurile să fie aşa de mari?

32 afișări
Imaginea articolului Unde găseşti omletă de 1000 de dolari şi pizza cu praf de aur

Unde găseşti omletă de 1000 de dolari şi pizza cu praf de aur (Imagine: www.businessmagazin.ro)

Omleta, spre exemplu, are în compoziţie şase ouă, homar şi caviar, iar pizza conţine praf de aur, caviar, homar, somon marinat în coniac şi mozzarella.

Cine le cumpără? În restaurantul Parker Meridien din New York sunt câteva persoane care îşi permit să mănânce la micul dejun o omletă de 1.000 de dolari, potrivit dailynews.rs.

În plus, pe langă omletă şi pizza, în topul celor mai scumpe mâncăruri din lume se află şi un fel special de curry care se găseşte doar la Bombai Brasserie din Londra şi mai multe alimente, precum trufele albe din nordul Italiei sau cartofii " The bonnotte".

Citeşte mai multe despre cele mai scumpe mâncăruri din lume pe www.businessmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici